13 Eylül 2008 Cumartesi

Resim çerçevesi



Çerçeve yapımının anlatımı: üç tane mukavvayı istediğimiz resim çerçevesi büyüklüğünde kesiyoruz 1.)Çerçevenin alt tabanını oluşturuyor.
2.)Yan bölümden boşluk bırakıyoruz ki resmi çerçeve içine buradan rahatlıkla takıp çıkartalım. 3.)Çervenin üst görünen bölgesi.
Ben her üç parçayıda arkası yapışkanlı kağıtla kapladım ve üç kartonuda birbirine yapıştırdım en üstünü boyutlu boya kullanarak (gri simli renk) boyut kazandırdım sadece çiçeklerin üstünden geçtim bu kadar hadi kolay gelsin.

5 yorum:

Yeliz dedi ki...

çok romantik görünüyor sevdim! bende seni ekledim, sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok şirin olmuş ellerine sağlık

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

teşekkür ederim @yeliz ve @çocukla çocuk.

Adsız dedi ki...

TEKRAR MERHABA,
ÖN KISMI KAPLADINIZ TAMAMDA ARKA VE İÇTE KALAN KISIMLARINDA KAPLANMASI GEREKİYORMU , BİRDE ARKA KISMA Bİ APARAT EKLİYORMUSUNUZ YOKSA BOŞMU KALIYOR .YANİ BİYERE ASMAK YADA DİK DURMASI İÇİN.
(BEN BUNU 4 AYDIR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HEP CEVAP VERİLMEYECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN BİRDE BUNLAR KAFAMA TAKILMIŞTI)

TEŞEKKÜRLER

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Üçünüde yapışkanlı kağıt ile kapladım bakıldığında her tarafı düzgün gözüksün diye arkasına çift taraflı yapışkan bant kullandım mukavva olduğu için çok sert duruyor zaten eğer bant yoksa asılacak kadar misina kesip iki ucuna kuvvetli yapışkan sürersen askılık yapmış olursun oda olmazsa kurdeleden asma yeri yapabilirsin sevgiler,

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin