28 Mayıs 2010 Cuma

İplik İplik....



Böylesi görülmedi:)) iplik kolye tahmin ettiğimdende güzel oldu fotoğrafta anlaşılıyor mu bilmem ama boyunda çok hoş duruyor.

7 yorum:

BirSen dedi ki...

Harika görünüyor..cok farkli! =)

sibel dedi ki...

çok değişik ve hoş olmuş.sevgiler.

Nedret dedi ki...

Gerçekten böylesi görülmedi. Bayıldım.Aklınıza fikrinize sağlık. İplik çekilmesine tedbir olarak birşey düşündünüz mü? Akıl veriyorum sanmayın. Çok çok yapın satın inşallah diye bütün iyi niyetimle açığı kalmasın istedim.Benim aklıma iplerin ortasından aşağı yukarı makine ile dikiş geçmek, ne bileyim, kumaş zamki sıkmak gibi şeyler geçti. Siz zaten bir tedbir uygulamışsınızdır belki.
Çok seviyorum böyle yaratıcı fikirleri ve tabii sahiplerini:)))

noyumberry dedi ki...

Değişik ve hoş bir yorumlama olmuş
ellerinize sağlık..
sevgiler..

Yeşim dedi ki...

Muhteşem olmuş canım, ellerine sağlık :)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

@birsen: İlk deneme teşekkürler..

@sibel: Bendende kocaman öpücükler:)

@neduk: Nedret ablacim tabiki ne demek olumlu olumsuz fikirlere acigim hele o fikirler senden gelirse:) şöyle yaptım alt zemin geniş kurdele onun üzerine tamamını silikonlayıp tek tek yapıştırdım ip yumakçıkları diyim baya iyi sabitlendi onun üstüne orta kısımdan yine silikonla kadife kurdele geçtim ama yinede iplikler açıkta kaldığı için dikkatli kullanılması gerekir...(hatırlatma için çok teşekkürler ablacım)

@noyumberry: Teşekkürler bende sevgilerimi sunuyorum..

@yeşim: Teşekkürler yeşim...

Nedret dedi ki...

Tamam kızım, kesin düşünmüştür dedim ama çenemi de tutamadım. Söylemesi ayıp felek diyor ki, bir sürü floş filan ipim var, ver kocanın eline cebren sardır ona, yap bir tane:)))

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin