12 Şubat 2009 Perşembe

Ödül





Sevgili arkadaşlarım lilibebek güldem perinin marifetleri ve egdone beni ödüllendirmişler beni bu ödüle layık gördükleri için onlara çok teşekkür ederim. Şimdi ben de birkaç bloğa bu ödülleri sunuyorum, aşağıdaki isimlerin dikkatine, kendileri ödüllendirildiler seçim yapmak zorunda olduğum için birkaç isim yazabiliyorum hepinizi çok seviyorum.
3 tane şartı var:
1-seni ödüllendiren blog yazarının linkini vermek
2-bu ödülü başka 7 blog sahibine linklerini vererek göndermek
3-seçilen blog yazarlarını durumdan haberdar etmek.









MİM ve BLOG SORUNU

Aslında burdanda hazır konu açılmışken açıklık getirmek isterim bilindiği üzere mimleme adı altında bana göre bir nevi kısa anket diyebiliriz, sevgili blog arkadaşlarım arasında birbirlerini seçip onların hakkında bilgi edinmek veya tanımak amaçlı yapılıyor. Ben mimlemeleri pek sevmiyorum birincisi vakit ayıramıyorum ikincisi blog ortamından kendimden çok fazla bahsetmek istemiyorum yeri geldiğinde ufak tefek bahsetmelerde bulunuyorum üçüncüsü bazen biri bitmeden diğer mimleme başlıyor yapanlara saygı duyuyorum ama banada bu konuda saygı duyulmasını istiyorum ve böyle bir hakkım olduğunu düşünüyorum yaptığım işleri sizlerle paylaşmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum yorumlarınız beni dahada motive ediyor blogumdada yaptığım işlerden kısaca bahsediyorum paylaşmayı seviyorum blog arkadaşlarımı seviyorum onların yazdığı yazıları okumaktan büyük keyif alıyorum paylaşılan her ne olursa sevgi ve saygı duyuyorum. Siz yapmayında demiyorum, ben büyük zevkle mimlerinizi okuyorum yanlış anlaşılmakda istemiyorum ben yetişemiyorum, istemeden farklı anlaşıldıysam şimdiden özür diliyorum.
Arkadaşlar birde bir aydan daha uzun bir süredir blogumla ilgili problemler yaşıyorum bazen bloglarınıza giremiyorum yada yorumlara giremiyorum kendi bloguma resim eklerken sorunlar yaşıyorum yorumlarıma bakarken yorum yazmak isterken problemler yaşıyorum ziyerete gelmek isteyipte gelemiyorum anlayacağınız ziyaretime gelen yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum zorda olsa ara sıra yorumlar yazıyorum ama çok uğraşmam gerekiyor herşey normal gözüküyor blogspotla ilgilimi bilemiyorum herkese anlayışı için çok teşekkür ederim hepinizi takipteyim inşallah problemim en kısa sürede düzelir sevgiler.

10 yorum:

BONCUK HANIM dedi ki...

Elifcim bana bir ödül sunmuşsun, teşekkür ederim. Ben de bloguma gidip gereğini yapacağım. Öpüyorum.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum :)) Linkinizi hemen post'uma ekliyorum :)) Iyi ki varsin sevgili Orgueli :))

TAZE NANE dedi ki...

Ödül için tebrikler....

beyaz mendil dedi ki...

Ödülün için çok teşekkür ederim canım.Ben de gönderiyorum,Sevgilerimle

Sibella dedi ki...

Ödül için çok teşekkür ederim Elifcim, gönül ister ki herkese verebilmek ama ben bana gelen şeyleri her seferinde değişik birkaç arkadaşımla paylaşmaya çalışıyorum. Önemli olan düşündüğünü göstermek zaten. SEvgiler canım :)

embir dedi ki...

Canım benim teşekkür ediyorum. Çok öptüm seni.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok teşekkürler, çok sevindik ödül listende olduğumuza.
blogundaki problemleri kısa sürede düzelmesini diliyoruz.

elisisaati dedi ki...

canım bende sana ödül vermiştim ama daha önce almışsın ödülünü neyse sevgiyle kal

Ayca Karaoglan dedi ki...

Ben de seni ödüllendirmiştim :) Yine de beni düşündüğün için çok teşekkür ederim :) Kucak dolusu sevgiler...

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bide yorumlarıma istediğim zaman girebilsem:(

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin