23 Aralık 2009 Çarşamba

Taçlar ve Çocuk Beresi ve Atkısı





Yukarıda gördüklerinizin hepsi sahibiyle kavuştu, siparişlerim biteli çok oldu aslında yeni ekleyebildim bugünlerde taçlara sarmış durumdayım sipariş falan derken epey fazla yaptım çoğu görücüdeler:) gelen olursa onlarıda eklerim...
Bloguma vakit ayıramıyorum nedense, her sabah blogumu kapatma kararı alıyorum sonrada vazgeçiyorum keyfe keder nasılsa diyorum kapatırsam şaşırmayın yani...

6 yorum:

SEVECEN dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK

HERGÜN BAKIYORUM BLOGUNA

BANADA BEKLERİM :)

http://sevecensevecen.blogspot.com/

Suzy dedi ki...

hoop hoop, buraya kapatma yasağı koyuyorum. Ben burayı seviyorum. Kapatamazsın,, ben de kapatacaktım ama sevenler bırakmadı bak, sen de bizi bırakamazsın o kadar. Emrivaki de olsa:) Ayda bi kere yaz yetee be, çok zorlamana gerek yok. Ben seviyorum burayı. Kapatma.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

@sevecen: Teşekkür ederim sevecen uğrarım.

@suzy: Canımsın:)Resim eklemeye üşeniyorum ya:( bloglarada pek uğruyorum ama yorum yapamıyorum...vakit ayıramıyorum..keyfe kederde olsa öyle işte.Öpüyorum seni şimdilik burdayım ama inan ki her sabah kapatayım diyorum, zaten sizlerin güzel yorumları olmasa ahh ahh..

ADRIANA dedi ki...

HOLA COMO ESTAS!!! PASE A SALUDARTE Y DEJARTE BUENOS DESEOS DE FELICIDAD!!!
HASTA PRONTO!!!
ADRIANA.-

Ayca Karaoglan dedi ki...

Yine döktürmüşsün maşallah, oh siparişler de sahiplerine kavuşmuş. Ellerine sağlık canım benim. Ama bu kapatma mevzuunu hiç sevmedim. Sen ayda bir de yazsan biz yine görmeye geliriz :) Öpüyorum çok çok :)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

@ayça: Teşekkür ederim ayçacım,bende çok öpüyorum tatlım.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin