23 Aralık 2009 Çarşamba

Taçlar süslü püslü taçlar:)





Şu sıralar yaptığım taçlardan bir kaç tanesi devamı gelecek...

6 yorum:

Suzy dedi ki...

Buradasın hala, ve her gün gelip benim izleyicilerimin yaptığı gibi burada mısın diye bakıcam. Aynı yazının burada olması yeni birşey eklenememesi umrumda değil. Yeter ki burada ol ve paylaş. Senin yaptıkların özel ve görmeyi seviyorum onları. Sen bir zamanlar beni en motive edici yorumumu yazıp beni havalara uçuransın. Sen bloğunda gösterdiklerinle bana "ben de yapabilir miyim acaba bu kadar güzelini" dettirensin. Sen ruhunun güzelliğini yarattıklarına yansıtıp bizlerle paylaşansın. Her yazına gitme diye yazıcam bundan sonra:) Çok seviyorum seni. Hala aynı fikirdeyim. Gidemezsiiiin, o kadar:) Anladın mı beni gidemezsin:) (diğer yorumumun olduğu yere cevabını okudum, devamını buraya yazdım. Hiç birşeyi atlamamaya çalışıyorum ama yine de eksiğim olursa affet Liloşla her şeye tam yetişemiyorum)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

keçe toplu olan ve üstten 2. çok güzel, ellerine sağlık...

Seyyah dedi ki...

Keçe topları yapmak kolay mı acaba?Yoksa uğraştırıcı bişey mi sizce

Unknown dedi ki...

Çok şık olmuş taçlar ellerinize sağlık.

Sevgiyle kalın...

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

@suzy: Ağlatıcaksın beni ya..sende beni motive ediyosun canım ya söz ya şimdilik burdayım sıkılırsamda ara veriyim bari..senden korktum baksana:) döktürmüşsün yine.. öpüyorum seni hemde en kocamanından:)

@yetenek-sizin: Çok teşekkürler:)

@seyyah: Çok kolay,yapılışı için nakonun sitesinden bakabilirsin orda nasıl yapıldığını anlatıyor, yapması zevkli yani..

@E.İ.Belgin: Teşekkür ederim:)

Gio Ve dedi ki...

It happened I arrived here. Very nice indeed. Congratulations!
Best wishes from an Estonian living in Italy.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin