17 Temmuz 2009 Cuma

MERHABAAA

Uzun bir ara oldu aslında, düğünümüzü yaptık eğlendik hopladık, zıpladık misafirlerimizle değişik bir gece geçirdik, iki haftada tatil yaptım ve döndüm...




Sünnetle ilgili hazırlıklarda yaptığım birkaç çalışmayıda kısaca anlatmaya çalışayım, sünnetimiz kır düğünüydü at çiftliğinde yaptık yukarıda gördüğünüz ilk fotodaki de oğluşum, at üstünde gelirken gelelim konumuza masalar ahşap, oturma yerleri uzun ve arkalıklıydı (piknik masaları gibi) niye mi anlatıyorum çünkü süslemelerin hazırlıklarını ben (ve kardeşim sağolsun) yaptık bide hep gece 2'lere kadar uğraştık... masa süsleriyle birlikte düğünden önce foto alıcaktım ama telaşla olmadı neyse efendim ben anlatayım siz gözünüzde canlandırın:))

Masa üstlerine alüminyum folyo ile mumluklar hazırladık tealigh için olanlar gibi hatta iki şer tane planlamıştık fazla yapmışız bazı masalara 3'er tane oldu.. yıldız şeklinde pul payetler serptik masalara (renkleri: gümüş, altın sarısı ve lacivert yukarıda görüldüğü üzere) 40-50cm uzunluğunda ipe dizili yuvarlak parlak boncuk koyduk(üstte fotoda) her masaya 2'şer adet, oturma yerlerini mavi tül ile fiyonk şeklinde hazırlayıp ortalarını sarı tül ile bağlayıp aşağıya sarkıttık (kaç metre aldık tam hatırlamıyorum ama epey vardı) balon ve uzun yaldızlı süslerle (yılbaşında çok kullanılanlar varya adı neyse artık) hem sade hem şık oldu organizasyon şirketine boşuna para vermek istemedim sonuçta sünnet düğünüydü çokta gerek görmedim açıkçası, ben yaptım oldu;)


Üstte görmüş olduğunuz sepetide ben süsledim ilk önce kına gecesinde içine kına keselerini koyup dağıttım daha sonrada çocuklara dağıtmak üzere kızlara, çiçekli pembeli erkeklere, mavi spiderman'li falan, defter kaplama kağıtlarından uzun dikdörtgen şeklinde katlayıp hediye paketleri hazırladım daha sonra içlerine bir kaç şeker, balon ve maske koydum.
Üstteki kına kesesi hepsi hazır aslında ben hazırlayıp içine koydum üstlerine birer tanede nazar boncuğu yapıştırdım.

Mevlüt şekerlerinide kendimiz yaptık bunun için ailece el birliğiyle çalıştık şimdilik bu kadar...

10 yorum:

Derya dedi ki...

Hayırlı olsun Elifcim delikanlı olmuş artık oğluşun maşalllah.
Ne mutlu size, darısı başımıza.
Hazırlıklar da çok ince ince yapmışsınız ellerinize sağlık. Herşey çok güzel olmuş. Sevgilerle...

embir dedi ki...

Canım benim, hayırlı olsun. Olduda bitti maşallah :))

Neyse tekaş yorgunluk ama sonucunda mutluluk var, yorulmaya değer. Bak hem tatilini de yapmışsın ohhh dinlenmişsindir ne güzel.

Kocaman öpüyorum.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

@derya: Teşekkür ederim deryacım. Darısı başına inşaallah tatlı telaşlardı aslında herşeyde yolunda gitti bendende sevgiler:)

@embir: Teşekkür ederim embircim evet herşeyi hayırlısıyla atlattık dinlendim, bende kocaman öpüyorum tatlım:)

cicibici bişeyler dedi ki...

Hayırlı olsun!ne güzel hazırlamışsınız herşeyi,çok güzel olmuş.Sevgiler.

özlem dedi ki...

Hayırlı olsun delikanlı çok şanslı annesi ince ince herşeyi yapmış. Eline sağlık canım hepsi güzel olmuş sevgiler..

gulseyhan dedi ki...

canım darısı damatlıgına benım oglumla yaşdaş demekkı zor oluyor ama deger yorgunluga Allah bizlere damatlıklarınıda gösterir inşallah

TATESAL dedi ki...

Maşallah!!!Geçmiş olsun!!!
Umarım damatlığınıda görürsünüz delikanlının....

NlyStyle dedi ki...

hayırlı olsun. ellerine sağlık ne de güzel hazırlanmışsınız.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Elif'cim gözünüz aydın, hayırlısıyla bitirmişsiniz :) Düğünden sonra yorgunluk falan kalmamıştır eminim :) Tatilde de bol bol dinlenmişsindir. Hoşgeldin, öpüyorum :)

Unknown dedi ki...

Hayırlı olsun. Darısı bizimde başmıza inşallah.
Çok güzel hazırlamışsın.Çok hoşuma gitti.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin