31 Ekim 2009 Cumartesi

Kahveli Tüllü Boyunluk

Şema: "Örgü Atölyesi"nden alınmıştır.
Hastayım bennn hasta oldumm:( boğazım çok acıyor, şişti ve sesim kısıldı:(( İki gündür yemediğim içmediğim şey kalmadı ama hala düzelmedi öneriniz varsa denerim.

Gelelim boyunluğa tığişi elti eltiye küstü modelidir. Ben değişiklik katmak için aralardan kırık beyaz tül geçirdim tülü geçirdikten sonra uçlarını fazla bıraktım ki kurdele gibi bağlansın diye ortaya böyle bişey çıktı;)

27 Ekim 2009 Salı

Pembe Yaka


Daha önce ördüğüm neşeli yakadan sonra birde pembesini ördüm, güllü broşu kendim yaptım.

22 Ekim 2009 Perşembe

Örgü Kitap Ayraçları







Kitap ayraçlarını yapalı çok oldu ama eklemeyi unutmuşum iki tane deneme amaçlı yaptım fenada olmadı hani;)

20 Ekim 2009 Salı

Oğlumdan Kızıma


Oğlumun kot pantolonunu süsledim püsledim kızıma uygun hale getirdim, yine top keçeleri kullandım ve ceplerine çiçek ördüm ortasına küçük düğme diktim ve yaprak yaptım.

15 Ekim 2009 Perşembe

Keçe Topundan Kızıma Toka

Yaptığım keçe toplarından, kızıma toka yaptım elma gibi bişey oldu sanırım:)

13 Ekim 2009 Salı

Örgü Oyuncak Kuş


Örgü kuşumuzu beş şişle ördüm çorap başlar gibi başladım kafa için istediğim bombeliğe geldiğinde boyun kısmında eksiltme yaptım sonra gövdeyi örerken yine arttırma yaptım gövdeyi kafadan biraz daha büyük ördüm. Diğer kanat, gaga, göz ve tokasını sonradan örüp diktim.

12 Ekim 2009 Pazartesi

Çorap Kutusu



Bu kutuda kızımın çekmecesi için ördüğüm çorap kutusu, yine iki parça örüp birleştirdim üst kenarlarına pembe boncuk yapıştırdım, çok fazla süslemedim çünkü çekmece içinde çok gözükmüyor.

10 Ekim 2009 Cumartesi

Örgü Kutu ve Keçe Toplu Süsleri

İkea'dan neyim eksik diyenler buyrun kendi kutumuzu örelim malzemeler;

4.no tığ

Makreme İpi


Ben iki parça örüp birleştirdim. Yan kısmından başlayıp uzun pir parça ördüm bu istediğiniz kutu büyüklüğünde olabilir, ölçerekte yapabilirsiniz daha sonrada alt tabanını ördüm ve birleştirdim.

İkeadaki kutular gibi olması için üst kısmı kıvırıyoruz ben yaparken atlamışım hem belki dahada dik durabilir. Bu yaptığım örgü kutuyu ilaç kutusu olarak kullanıyorum.

Daha önce makreme ipiyle yaptığım kızımın toka kutusu ve bebek arabası filesi.

9 Ekim 2009 Cuma

Keçe Toplu Toka



Yoyolarla keçe topları yaptığımdan bahsetmiştim, yoyolardan yaptıklarım şimdilik bu kadar keçe toplarıyla yaptıklarımdan ilk önce bu görmüş olduğunuz tokayı yaptım. Daha sonrada kendi yaptığım kutuyu ve keçe toplarıyla nasıl süslediğimi göstericem.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin