29 Eylül 2009 Salı

Yoyo'lar Mutfak Havlusunda



Düz pembiş olan mutfak havlumu yoyolarla süsledim. Yoyoları kalın işleme ipleriyle üstten gözükecek şekilde diktim. Yoyoların etrafına yine süs amaçlı iple çizgiler yaptım.

25 Eylül 2009 Cuma

Süslü Taçlar


Bloguma ve blog arkadaşlarıma eskisi kadar vakit ayıramadığım için özür dilerim :( gerçi bloglarda genel bir problem olmasından dolayı geçen hafta herkeste sıkıntı vardı. (ben zaten vakit ayıramadığım için değişen pek bişey olmadı)
Bu arada iki tane taç süsledim. Siyah taç yapımında iki tane yoyo, puantiyeli kurdele ve siyah tüy kullandım. Yeşil taç yapımında ise yeşil yaprak, boncuklar, iğne oyası ve metal baykuş kullandım.

14 Eylül 2009 Pazartesi

Matruşka Kırlentler

Kızımın odası için yaptığım matruşkalı kırlentler. Kullandığım malzemeler ise polar kumaş, kurdele, su taşı, düğme ve fisto daha öncede taş boyama matruşka yapmıştım.
(Resmi büyük görmek için, resim üstüne çift tık yapmanız yeterli.)

12 Eylül 2009 Cumartesi

Yoyolar


Yine yoyo, atlet üzerine dikilecek henüz dikmedim ama yayınlamak istedim.

11 Eylül 2009 Cuma

Yine "Yoyo"



Hazır yoyolardan başlamışken devam edelim dimi buda benim yakası açık olan tişörtüm. Efendim görüldüğü üzere iç kısma güpürlü bir parça tül koydum kenarına pembe bir yoyo ve üstüne lacivert kurdele ekledim tığla sarı simli küçük parça ördüm onun üstünede küçük pembe düğme diktim...

Yoyolarla Tişört süsleme





Tatilden döneli çoook oldu ama bu aralar blogumla pek ilgilenemiyorum. Resim çekmeye, eklemeye üşeniyorum:( bayramdan sonra bu tembelliğim düzelir mi bilmiyorum...Tatile gitmeden önce yapmış olduğum kızımın düz beyaz tişörtünü yoyolarla süsledim sesiber'den kopya çektim benim kelebek yolu biraz şaşırdı ama olsun:)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin