6 Ağustos 2009 Perşembe

Tatile Gidiyorummm


Yarın sabah Allah nasip ederse yolcuyuz 10 gün yokum dönüşte görüşmek dileğiyle, bu arada arkadaşlar bloglarınızı gezdim fakat netle ilgili sorunum var bağlantı kesiliyor yorumlara istediğim zaman giremiyorum ben dönene kadar sorun kalmaz umarım.
Bu aralar yoyo ve keçe topları yaptım bakalım bunlardan neler olacak bende şuan bilmiyorum birlikte göreceğiz. Şimdilik hoşçakalınnnn...

Portföy Çanta




Bu portföy çanta aslında bir geridönüşüm!!! inanması zor dimi bu görmüş olduğunuz perde renk seçim katoluğu, açıktan koyuya doğru gidiyor bende portföy çanta yaptım çiçeğide kendim yaptım ama taksam mı bilemedim belki daha hoş birşeyler bulursam diye dikmedim sizce nasıl çiçekli olsun mu?


5 Ağustos 2009 Çarşamba

Kızıma Elbise Diktim


Kızıma uydurukta olsa bir tane elbise diktim. Aslında bir geridönüşüm hikayesi oldu oğlumun uyku setinin baza için kullanılan fırfırlı aksesuarını kullanmıyordum yatağı bazasızdı çünkü bende daha sonra kullanılmak üzere bir kenara fırlatmıştım ve o fırlattığım yerden elbise olarak yani bir kısmı kullanılmak üzere kesildi zaten lastikli etek biçimindeydi iki adet askı yaptım ortayada kelebekli bir arma diktim (elimde o vardı) kızımda şirin pozlar verdi annesine şimdilik bu kadar..

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin