31 Mart 2009 Salı

Örgü Magnetlerim

Bunlarda tığla ördüğüm bezelye ve yarım elma magnetlerim.

27 Mart 2009 Cuma

Yeşil Örgü Çanta

Çanta Yapım Aşamaları:

Çanta yapmak için değil önce şapka yapmak için başlıyorsunuz daha sonra içinize bir türlü sinmeyip çanta yapmaya karar veriyorsunuz ama nasıl birşey yapacağınıza karar veremediğiniz için bir kenara atıp bir süre dinlenmeye alıyorsunuz ben yaklaşık 1-2 sene kadar beklettim ki sonuç daha iyi olsun diye....

Bir süre bekleyip kıvama gelen çanta artık hazır ama süslemek için bakıyorsunuz ki ipiniz yok hemen evde sağı solu araştırıp çantanın rengine uygun ip bulunur ve daha önce burada gördüğünüz ve hayran olduğunuz çantanın çakmasını yapmaya başlarsınız çantanın alt tabanına yuvarlak bir karton kesip koyarsınızki düzgün dursun ve gel zaman git zaman bir bakmışsınız ki çantanız bitmiş efendim güle güle kullanmanız dileğiyle;)

12 Mart 2009 Perşembe

Anneeli...

Geçen gün anneme gittiğimde üstümde sadece gömleğim vardı anne üşüdüm benim üstüme bişey verirmisin dediğimde çıkardı sana (yani size kardeşimle bana, ikiz gibi annem ne örerse iki tane örer) tunik ördüm dedi aldığım gün açılışı yaptım hani, artık nedense kesinlikle kazak giyemiyorum çok kalın giyindiğimde sıkıntı basıyor beni, çoğu kazaklarımda boğazlı zaten bu tür tunikler ve hırkalar daha rahat oluyor badi üstüne gömlek üstüne hemen geçiriyorsun sıcaklayınca öf püf demeye gerek yok yani bunuda çok sevdim nede olsa anne eli değdi...

8 Mart 2009 Pazar

Minyatür Balerin Elbisesi


Bunuda kızımın odası için yaptım balerin elbisesi, pisileri, tacı ve değneği bir balerin elbisesinin yanına neler olabilir bilemedim nasıl olmuş.

7 Mart 2009 Cumartesi

....Zincir Atkı

Arkadaşlar bloglarınıza girip yorum yazamıyorum ve izlemeye alamıyorum ne yazıkki :( ziyaretime geldiğiniz için çok teşekkürler, arkadaşlar sizleri takip edebiliyorum ama benden kaynaklanan problemlerden dolayı birtürlü yorum bırakamıyorum problem düzelene kadar bir müddet böyle devam edecek malesef yeni ziyaretime gelen arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum.

Burda olduğunuzu bilmek çok güzel:)


Bu atkıyı 10marifet' te görmüştüm o zaman yaptım yine başka bir arkadaşımız daha yapmış bende aklıma gelmişken ekliyim istedim renkli kalan iplerden zincir çekerek yapılıyor.

4 Mart 2009 Çarşamba

Güllü Atkı

Resmin üstüne çift tıklarsanız yakındanda görebilirsiniz...

Hızımı alamayıp yaptığım gülleri yukarıda görüldüğü şekilde değerlendirip bir atkı yaptım. Bunlardan aslında güllü boyunluk ve yaka iğnesi de yapmıştım. Uzun zincir çekerek ve zincir aralarına fıstık yaparak ördüm atkımı, gülleride çift taraflı olarak silikonla yapıştırdım oldu bitti:))

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin